16.8 V Borstelloze Elektrische Schroevendraaier 55 Koppel 2-Snelheid Instelbaar Impact Analyse Oplaadbare Schroevendraaier Mini Portable Power Tool

(5)
Beschikbaarheid: In stock
€18.64 €13.05
  • Sku. h207503
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

Stijl

Het 16.8 V elektrische schroevendraaier kan snel vast of los te schroeven, voldoende stroom om te voltooien de meeste huishoudelijke of industriële toepassingen.Het gebruik van een sterke magnetisme brushless motor, met 55Nm grote koppel, 1500rpm hoge rotatie snelheid die niet het genereren van vonken tijdens het werken.Er zijn twee soorten speed functies, 2 versnellingen afstellen en traploze snelheidsregeling voor u de gewenste snelheid.

Koppel verstelbare design, met een stabiele koppel uitgang.Met een elektrische schroevendraaier kan het verhogen van de efficiency en het verminderen van de vermoeidheid en tijd kosten van de handmatige bediening voor verschillende soorten schroeven.Geschikt voor het aandraaien van schroeven in het huis in alle scenario ' s: zoals het installeren van lampen, huishoudelijke apparaten, sloten en andere demontage.

Kenmerken:

【Premium Materiaal】: Eenvoudige en modieuze, gemaakt van technische kunststoffen, innovatieve en geïntegreerde structuur, met ergonomische anti-slip handvat, gemakkelijk te grip en gevoel comfortabel met de hand, praktische en arbeid te besparen.

【Kwaliteit Lagers Ontwerp】: Volledig metalen tandwielen en lagers zijn vervaardigd klaagt de hoge koolstof hardheid staal en afschrikken warmte verhardingsproces voor maximale nauwkeurigheid en stabiliteit, gemakkelijk en accuraat te vinden van de juiste positie.

【Brushless Motor】: Het gebruik van een sterke magnetisme brushless motor, met 55Nm grote koppel, 1500rpm hoge rotatie snelheid die niet het genereren van vonken tijdens het werk is, en de motor niet dragen, kan een lange tijd en vergroot de efficiëntie.

【Multi-shift draaimomentinstelling】: Koppel verstelbare design, een eenvoudige aanpassing, stabiele koppel output, kan tevreden bent met al je eisen voldoet.

【Twee-snelheidsregeling-Modi】: Er zijn twee soorten van de snelheid van de functies, 2 versnellingen afstellen en traploze snelheidsregeling voor u de gewenste snelheid.

【LED-Licht & Indicator Licht】: Ingebouwde LED-werklamp, het wordt automatisch geopend wanneer de trekker wordt ingedrukt, en kan verlichting in donkere ruimten, meer handig om te gebruiken.En met 3 power-indicator licht op remaind u opladen in de tijd.

【Koelsysteem】: Gereserveerd verschillende ventilatie koeling gaten, efficiënte warmteafvoer, zal het niet warm voor het werken lange tijd.

Specificaties:

Naam: Elektrische Schroevendraaier

Materiaal: kunststof

Batterij: geen batterij, 1pcs accu, 2 stuks batterijen (optioneel)

Host: geen batterij

1pcs batterij: 1 * 18 VOLT, 1300mAh lithium batterij (inclusief)

2pcs batterijen: 2 * 18 VOLT, 1300mAh lithium batterij (inclusief)

Rotatie snelheid: 1500rpm

Max koppel: 55Nm

De grootte van het Item:

Host: 186 * 115 * 57mm / 7.32 * 4.53 * 2.24 in

Host met batterij: 210 * 116 * 57mm / 8.27 * 4.57 * 2.24 in

Item gewicht:

Host: 567g / 1.25 lb

1pcs batterij: 838g / 1.85 lb

2pcs batterijen: 1043g / 2.30 lb

Pakket grootte: 216 * 167 * 90mm / 8.50 * 6.57 * 3.54 in

Gewicht pakket:

Host: 665g / 1.47 lb

1pcs batterij: 937g / 2.07 lb

2pcs batterijen: 1130g / 2.49 lb

Paklijst (host):

1 * Elektrische Schroevendraaier

OF

Paklijst (1pcs van de batterij):

1 * Elektrische Schroevendraaier

1 * Batterij

1 * Batterij Adapter

OF

Paklijst (2pcs batterijen):

1 * Elektrische Schroevendraaier

2 * Batterij

1 * Batterij Adapter

Stijl B

De elektrische schroevendraaier heeft een metalen en kunststoffen behuizing met rubber coating voor een lange levensduur en hogere betrouwbaarheid.Alle metalen tandwielen en lagers zijn gemaakt van high-carbon staal en gehard en ontlaten voor een maximale nauwkeurigheid en stabiliteit.

Multifunctionele design, vooruit en achteruit draairichting instelbaar, en met trigger lock functie, eenvoudig te demonteren en te monteren.Ergonomische anti-slip handgreep, makkelijk vast te houden en met comfortabele hand gevoel, praktische en arbeid te besparen.Geschikt voor de bouwplaats planken, onderhoud, houtbewerking, enz.Met LED-werklamp, biedt verlichting in een donkere omgeving.Brede toepassingen, geschikt voor de bouw site planken, onderhoud, houtbewerking, enz.

Kenmerken:

【Premium Materiaal】: Metaal en kunststof behuizing met rubber coating voor een lange levensduur en hogere betrouwbaarheid.Alle metalen tandwielen en lagers zijn gemaakt van high-carbon staal en gehard en ontlaten voor een maximale nauwkeurigheid en stabiliteit.

【Brushless Motor】: Keurt borstelloze motor, die niet het genereren van vonken tijdens het werk is, en de motor niet dragen, kan een lange tijd.

【Twee Speed Control Modi】: Er zijn twee soorten van de snelheid van de functies, 2 versnellingen verstelbaar en traploze snelheidsregeling voor u om de gewenste snelheid.Uitgerust met traploze verandering schakelaar, eenvoudig de snelheid aan te passen op basis van uw behoeften.Variëren van de snelheid, simpelweg verhogen of verlagen van de druk op de trekker, hoe groter de druk toegevoegd, hoe hoger de snelheid is.

【Rotatie Manieren Aanpassing & Safety Lock-Toets: De control-schakelaar heeft drie standen: vooruit, achteruit, en slot.Een lockout-mechanisme kunt de schakelaar om de motor volledig tot stilstand voor gebruik.

【Comfortabel Handvat】: Ergonomische zachte rubberen antislip handgreep, makkelijk vast te houden en comfortabel om vast te houden, praktische en arbeid te besparen.

【LED-Indicator Licht】: Uitgerust met een LED-werklamp, het bestand wordt automatisch geopend wanneer de trekker wordt ingedrukt, en kan zorgen voor verlichting in donkere ruimten, meer handig om te gebruiken.

【Efficiënte Warmteafvoer】: Gereserveerd verschillende ventilatie koeling gaten, efficiënte warmteafvoer, wordt niet warm voor het werken lange tijd.

Elektrisch Gereedschap Koppel Boor Reparatie Tool-Kit
Onbelast Toerental 1600rpm
Power Source Batterij
Type Draadloze Schroevendraaier
Nominale Spanning 16.8 V
Gebruik Huis DIY
Max. Koppel 55
met 55Nm grote koppel Traploze snelheidsregeling
Merknaam Geevorks
elektrische boormachine set invloed elektrische boor
Oorsprong Het Vasteland Van China
borstelloze elektrische boor Oplaadbare schroevendraaier
Elektrische schroevendraaier Het opladen van de boor

5 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-07-05

    Er is geen grip (werkt grootte) Maar ik ben tevreden met alles. De levering is ook een maand snel, dank je!

  2. Anon - 2023-09-01

    uitstekend Product

  3. Anon - 2023-09-26

    Goed ontvangen met snelle levering.

  4. Anon - 2023-08-05

    Aangekomen aangekondigd. Alleen 15 dagen voor levering. Super raden

  5. Anon - 2023-09-01

    Het ontbijt is niet slecht, alleen de reverse-knop is een beetje onduidelijk.

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *