Bosch GAAN 2 Draadloze Elektrische Schroevendraaier Professioneel Smart Schroevendraaier 5 Instelling van het Draaimoment USB-Oplaadbare Hand Boren Kits

(2)
Beschikbaarheid: In stock
€976.95 €517.78
  • Sku. h208884
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

Let op: wanneer u de bestelling plaatst,kies dan de optie"Verkoper verzendmethode",7-10 dagen voor levering aan Saoedi-Arabië.

Bosch GAAN van 2 Professionele Draadloze Elektrische Schroevendraaier Huishouden 3.6 V Oplaadbare Schroevendraaier Hand Boor Gereedschap Voor Huis DIY

Twee Werkende Manier :Vrijheid om te kiezen van de methode voor de activering door simpelweg te duwen of te drukken de knop om te beginnen 【Mechanische Koppeling】:Precies met 5 instelling van het draaimoment en de maximale prestaties van de mode

Meerdere:Elektriciteit / Apparatuur bouw, Meubel montage, Auto interieur / Uitrusting / Onderhoud / Reparatie , werkt ook voor Motorfiets.En het kan gebruikt worden als een normale hand scerwdriver.

Paklijst:

1*Ga 2 Elektrische Schroevendraaier

1*Laad Kabel

1*Instructies

1*Box

2*Schroevendraaier Bits

1. Alle producten worden in gestandaardiseerde verpakking,meestal gebruiken we een plastic zak te verpakken van de producten.gewoon als volgt:

2. Wij zullen zorgvuldig te controleren uw bestelling en het pakket om ervoor te zorgen alles is in goede staat voor de verzending van het uit.

3. De pakketten kunnen licht beschadigd zijn tijdens lange tijd vervoer, maar het heeft geen invloed op de werking van onze producten.

4.Als u wilt producten verpakt perfect (zoals voor giften enz.), neem dan eerst contact met ons op, wij sturen het pakketje met speciale verpakking om schade te voorkomen, maar je moet betalen voor de extra kosten.

Wij sturen de bestelling binnen 2-5 werkdagen, en het moet bijna 7-40 dagen van China naar u.

Als je weet dat de levertijd is afhankelijk van de rederij, de luchttoevoer, de maat en het lokale postkantoor, dus we zijn niet in staat om het te controleren nauwkeurig.

Als het pakket is niet aangekomen in de verwachte tijd, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, we zullen bijhouden en omgaan met je.

Uw tevredenheid en positieve feedback is heel behulpzaam voor ons.Laat positieve feedback and5 starsif u tevreden bent met onze producten en diensten.

Mocht je suggesties hebben met onze artikelen of diensten,gelieve te voelen vrij om ons te contacteren voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Capaciteit 1.5 Apm Uur
Max. Koppel 5/2.5 Nm
Merknaam Bosch
Oorsprong Het Vasteland Van China
Model Aantal Bosch GAAN 2
Motor type Geborsteld
De maximale schroefdiameter 5 mm
Gebruik Huis DIY
Roteer snelheid 0-360rpm/min
Item Bosch Accuboormachine
Boorkop Met Een Diameter 1/4 inch
Type Draadloze Schroevendraaier
Opladen kabel interface Micro USB
Nominale Spanning 3.6 V
Oplaadbare Batterij LITHIUM-ION
Power Source dc, Batterij

2 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-09-03

    Uitstekende en zal er geen spijt van

  2. Anon - 2023-09-01

    Allemaal goed, maar het product lijkt gebruikt. De doos is aangekomen alle geraspte, het logo ontbreekt, verf etc. Ik hou het, want de tool als zodanig in orde lijkt te zijn, maar wat er gezegd werd. Ziet eruit als een gebruikt product

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *