Airless Verf Set Nozzles,Omkeerbaar Spray Tips Airless Verfspuit Van De Spuitmond Airless Spuit Spuiten Van De Onderdelen Van De Machine

(3)
Beschikbaarheid: In stock
€27.79 €12.84
  • Tags: 3600psi airless verf spuitpistool wagner spuit 517 tip mondstuk tools, airless verfspuit delen, delen airless spuitpistool
  • Sku. h217212
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

Airless Verf Set Nozzles,Omkeerbaar Spray Tips Airless Verfspuit Van De Spuitmond Airless Spuit Spuiten Van De Onderdelen Van De Machine

BREDE COMPATIBILITEIT: Airless Verf Set Nozzles hebben 6 modellen: 211, 315, 417, 517, 515, 523. De bijbehorende diameter van de sproeikoppen zijn 0.011 inch, 0.015 inch, 0.017 inch, 0.017 inch, 0.015 inch, 0.023 inch, en de spray bereik is tussen de 4 en 12 inch / 10-30 cm; De airless spuit tips zijn compatibel met de meeste airless spuiten; De spray bereik kan variëren, afhankelijk van de grootte van het diafragma.

EENVOUDIGE BEDIENING: Uitstekende verneveling en anti overgestapt van reiniging, afhankelijk van de grootte van het diafragma, de scala zal anders zijn.De sproeier tips voor het maken van een eenvoudiger voorbereiding van het oppervlak, schilderen en andere coatings alsmede het reinigen na het schilderen.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN: De verf spray tip is gemakkelijk te installeren zonder extra gereedschap; in de Eerste plaats de tip asafdichting in de guard base, en vervolgens de spray tips in de guard base, uiteindelijk draait om het te repareren, eenvoudig te bedienen in een paar momenten.

PREMIUM MATERIAAL: Stabiel en betrouwbaar, niet gemakkelijk te breken of beschadigen; lekvrij, slijtvast, eenvoudig te reinigen en kan worden toegepast voor een lange tijd.

BREDE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN: Deze airless spuit spuiten van de onderdelen van de machine Voor kleine tot middelgrote en grote residentiële, commerciële gebouwen spray werkt, verspuitbare interieur en exterieur latex verf, olie verf.Compatibel met de meeste mainstream airless spuitpistool.

Materiaal:Metaal

kleur:blauw

Inhoud Van De Verpakking:

2 * Airless verf spuiten spuit tip beschermkap mondstuk stoel vervanging

6 * Airless spray tips met Tip zeehonden

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.

Merknaam Xzante
Oorsprong Het Vasteland Van China

3 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-05-12

    ALles ok

  2. Anon - 2023-06-14

    Te goed

  3. Anon - 2023-04-05

    ToP

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *