7060 DC 12V/24V Kleine hoge druk brushless DC centrifugaal ventilator,Air inlaat onderdruk 12kpa,Hoge druk ventilator

(1.00)
Beschikbaarheid: In stock
€94.32 €80.17
  • Tags: borstelloze dc centrifugaal ventilator, dc ventilator 24v centrifugaal, centrifugaal ventilator dc12v, lucht-ventilator centrifugaal ventilator
  • Sku. h326710
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

Opmerking: Deze blazer vereist een drive om goed te functioneren. 7060-12/24V Kleine hoog-voltage-borstelloze DC-ventilator met koelelement Product Gebruik: Dit drie-fase borstelloze motor is geschikt voor: - - - high-end-handdrogers, dringende medische ventilatoren, kussens voor lucht, stof en stof.De voordelen van het Product: Hoge druk (volledige druk 12KPA), groot volume aan lucht (520 liter / minuut), een laag geluidsniveau (afstand van 1M ver van 44dB te 1KPa), het lange leven (4 uur werken, 30 uren van het leven van 20.000 uur), een hoge efficiëntie , hoge snelheid, hoge stabiliteit en dus op.Deze brushless ventilator heeft een stabiele start, klein formaat, laag geluidsniveau, laag temperatuur stijgen, lange levensduur, hoge efficiëntie, nauwkeurige juistheid, energie-besparing en milieuvriendelijke materialen.

Over feedback Als u tevreden bent met onze producten, Pls geef ons 5 Sterren Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om eerst contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om het oplossen van een probleem en u voorzien van de beste klantenservice.Wij geven u een positieve feedback na het ontvangen van de betaling.Als u niet tevreden bent met uw items, neem dan contact op met onze klantenservice.We handhaven van hoge normen van kwaliteit en het streven naar 100% klant tevredenheid!Feedback is zeer belangrijk Wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op ALVORENS u ons neutrale of negatieve feedback geven, zodat we adequaat uw problemen op.Het is onmogelijk om problemen aan te pakken als we niet weten over hen!Over de verzending 1. WERELDWIJDE VERZENDING. (Met uitzondering van sommige landen en APO/FPO) 2. Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie. 3. We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw afleveradres in. 4. SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen. 5. Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen de periode, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo snel mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant! 6. Door de voorraad status en de tijd verschillen, zullen we ervoor kiest om het schip van uw item uit onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering. 7. We verkoper zijn niet in de heffing van de rechten bij invoer, de koper is zelf verantwoordelijk voor.Alle geschillen, veroorzaakt door dit onredelijk is.Retourneren en Terugbetaling 1. U hebt 7 dagen de tijd om contact met ons op en 30 dagen retourneren van de datum waarop deze is ontvangen.Als dit item in uw bezit is van meer dan 7 dagen, wordt het beschouwd als gebruikt en ZULLEN WE GEEN TERUGBETALING OF VERVANGING.Er zijn GEEN UITZONDERINGEN!Verzendkosten is het dragen door zowel de verkoper en de koper in de helft. 2. Alle geretourneerde artikelen DIENEN in de originele verpakking en u DIENT ons te VOORZIEN van de verzending tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en uw po#. 3. Wij zullen terugbetalen UW VOLLEDIGE WINNENDE BOD BEDRAG, na ontvangst van het artikel in de originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NADAT Koper en Verkoper de transactie annuleert uit Hoangkimautodetailing.com.OF u kan er voor kiezen om een vervanging. 4. We dragen allemaal de verzendkosten als het product(s) is (zijn) niet zoals geadverteerd.

Max Druk 12 kPa
Type Centrifugaal Ventilator
Nominaal Vermogen 168 W
Bescherming IP 54
Gebruik De Commerciële Productie
Druk Hoge Druk
Certificering CE
peiling NSK
Max Snelheid 36000+/-5% rpm
Merknaam LISM
Naam Laag geluidsniveau mini air centrifugaal ventilator
Max. luchthoeveelheid (luchtdruk=0) 520L/min
Nominale Spanning 24V
Materiaal PA66+GF+Aluminium
Power Source DC
Hall hoek 120 graden
Geluid 44db(1Kpa-1M)
Model Aantal 7060-12/24V
Vermogen Under 500W
Motor type Drie-fase borstelloze DC-motor
Toepassing air-blower

0 Beoordelingen voor Van Dit Product

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *