Schuim Snijder Pen 24W Regelbare Elektrische Schuim, Polystyreen snijmachine Graveur Piepschuim Hot Wire Cutter DIY snijgereedschap

(5)
Beschikbaarheid: In stock
€30.50 €22.87
  • Sku. h273597
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

MERKEN:

110-240V/50-60HZ is BREED SPANNING

ITEM:Schuim Snijder Pen 24W Regelbare Elektrische Schuim, Polystyreen snijmachine Graveur Piepschuim Hot Wire Cutter DIY snijgereedschap

--Type: Schuim Snijder Kit

--Model: HB-1

--Materiaal: kunststof + rvs

--Input voltage: 110-220 V)

--Output voltage: 12V 2A

--Vermogen: Instelbaar 24 (W)

--Aanpassen van de temperatuur: 0~300℃

--Het snijden bereik:Schuim/EPE/Spons/KT-raad

--Verwarming diameter draad: 0,25 mm

Opmerking:

Door de verschillende monitoren en licht effect, de werkelijke kleur van het artikel kan enigszins verschillen van de kleuren getoond op de foto ' s.Dank u!

Laat 1-2cm meten afwijking door handmatige meting.

KENMERKEN

✔【3 TOOLS IN 1】Snijden of graveren schuim complete tool set. 24w high power foam cutter met Ul-goedgekeurde voeding en de knoppen aan te passen, 17cm & 8cm wand stijl warm mes, 16,5 cm boog warm mes, 10m vervanging draad voor de boeg, cutter houder.

✔【SCHOON EN GLAD te SNIJDEN】Het warmt snel op, de buis wordt bereikt 280℃ binnen 10 seconden.Het snijdt de piepschuim soepel en snel, sluit de randen duidelijk, en er Geen Vuil!U kunt knippen het schuim coard of schuimrubber blok vanuit elke hoek en ambacht in de gewenste vorm.

✔【GEBRUIK van dit PRODUCT】U kunt gesneden schuim vanuit elke hoek en creëer je eigen meesterwerk, zoals Halloween Kostuums, Handgemaakte de Praktijk, Zelfs een Model Maken van de Lessen door de kinderen op school.Het is ook perfect voor commerciële kunstwerk ontwikkeling, complexe en klein lettertype ontwerp in de advertentie (zoals brieven), kunstwerk creëren door hobbyist, schuim snijden, kunst, modelbouw, doe-het-ambachtelijke projecten in thuis & school.

✔【PREMIUM KWALITEIT】Dit schuim snijden set is de meest kosten-effectieve tool.Het stelt gebruikers in staat om meer te werken gemakkelijk op reclame woorden maken, kunst Modellering en diverse schuim snijden projecten.Dit Schuim Snijden Tool is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij metaal.het hebben van een langere levensduur.Het is een onmisbaar instrument voor schuim snijden en graveren.

✔【ONDERHOUD SUGGESTIE】laat hij warmen voor een whlie voor het gebruik en neem rust als het werkt voor meer dan 30 minuten.Nadat het is afgekoeld, neem dan veeg de verwarming naald met een vochtige spons om te voorkomen dat zwart en verharding veroorzaakt door de aanhechting Van stof.

Over De Verzending

1. WERELDWIJDE VERZENDING. (Met uitzondering van sommige landen en APO/FPO)

2. Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie.

3. We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw afleveradres in.

4. De getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn alleen ter referentie.

5. SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen.

6. Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen de periode, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo snel mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant!

7. Door de voorraad status en de tijd verschillen, zullen we ervoor kiest om het schip van uw item uit onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering.

8. We verkoper zijn niet in de heffing van de rechten bij invoer, de koper is zelf verantwoordelijk voor.Alle geschillen, veroorzaakt door dit onredelijk is.

9. BR koper, gelieve de cpf of cnpj, het zal beter voor u om het te krijgen snel meer.Bedankt

Power Type Elektrische
kracht 24W/12V/2A
Draad Maat 165, mm
Kleur Blauw+zwart
Merknaam NoEnName_Null
Oorsprong Het Vasteland Van China
De Naam Van Het Item Hete Schuim Snijder Kit
Pen Grootte 80mm/170mm
Model Aantal HB-1
Certificering ce
Toepassing Schuim/EPE/Spons/KT-raad

5 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-06-18

    Elektrische polystyreen grootte overeenkomt met de foto ' s en beschrijving. Het is mogelijk om te passen de macht en leent zich voor diverse toepassingen. Goed verpakt. Snelle en veilige verzending. Zeer goede verkoper te zijn. Aanbevolen.

  2. Anon - 2023-07-16

    item zoals beschreven.

  3. Anon - 2023-07-27

    Geweldig, ik heb nog niet getest, maar in goede conditie.

  4. Anon - 2023-07-02

    Niet één van de kotters

  5. Anon - 2023-07-06

    Ziet er goed uit. Nog'ttestedit nog.

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *