Draadloze Elektrische Schroevendraaier USB Huishouden 3.6 V 2Nm Elektricien Schroevendraaier met Zaklamp Elektrische Boormachine Schroevendraaier Set

(3)
Beschikbaarheid: In stock
€24.59 €9.84
  • Tags: elektricien schroevendraaier
  • Sku. h244974
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

3.6 V Draadloze Schroevendraaier Boor USB-Oplaadbare Kleine Elektrische Schroevendraaier Set 200rpm/min 2Nm Zaklamp Verlichting voor het Verwijderen van/het Aanhalen van de Schroeven

Functie:

1. Ideaal voor het Losmaken of Aanhalen: Onze elektrische schroevendraaier is speciaal ontworpen voor het losmaken of het aandraaien van de schroeven met de vooruit/achteruit-schakelaar, waardoor het ideaal is voor een breed scala van toepassingen.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Onze draadloze schroevendraaier is voorzien van een nieuwe, gebruiksvriendelijke ontwerp dat een combinatie van handmatige en automatische functies, het verstrekken van een lichtgewicht en flexibele tool die eenvoudig te gebruiken is.

3. Comfortabel Handvat Maat : De greep grootte van onze draadloze schroevendraaier boor is ontworpen om comfortabel en gemakkelijk te grip, zorgen voor nauwkeurige controle tijdens het gebruik.

4. Veelzijdig in Gebruik: Onze elektrische schroevendraaier wordt geleverd met twee sets van schroevendraaier bits in verschillende hoeveelheden, het verstrekken van veelzijdige mogelijkheden om te voldoen aan verschillende behoeften.

5. Kost-Effectief : Onze elektrische schroevendraaier is kosten-effectief met een kleine en lichtgewicht ontwerp, zodat u een uitstekende hand voelen en eenvoudige bediening zonder enige inspanning vereist.

Specificatie:

Certificering: GEEN

Oorsprong: China

Type: Draadloze Schroevendraaier

Stroombron: Batterij

Model Nummer: Elektrische Schroevendraaier

Max.Koppel: 2Nm

Gewicht: 250 g

Gebruik: Huis DIY

Opmerking:

Door de verschillende monitoren en licht effect, de werkelijke kleur van het artikel kan enigszins verschillen van de kleuren getoond op de foto ' s.Dank u!

Laat 1-2cm meten afwijking door handmatige meting.

1 x Elektrische Schroevendraaier

Max. Koppel 2Nm
Certificering Geen
Type Draadloze Schroevendraaier
Oorsprong Het Vasteland Van China
Power Source Batterij
Gewicht 250 g
Model Aantal Elektrische schroevendraaier
Merknaam alloet
Gebruik Huis DIY

3 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-07-17

    SUperbe

  2. Anon - 2023-08-23

    Het is goed, ik vond het

  3. Anon - 2023-08-01

    Ik bestelde op 17 juli en arriveerde op 1 augustus vandaag, dus de levering duurde twee weken... Er zijn veel 5-day delivery items, maar waarom niet... Ik gebruikte het product als een internationale Component, maar ik verloor het en beval de meest vergelijkbaar. Ik verwacht dat de prestaties vergelijkbaar zijn. Waarom kom je voor het lozen... ik ben niet vast. Aan de ene kant, de werken licht op de achterkant van het handvat komt... ik weet het niet... Het zou mooi zijn geweest als de bestuurder een beetje was ook een kruis. Ik voel me zo slecht...

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *