25W Elektrische Graveur Pen Set Slijpen van Machine-Graveur Boor Machine Snelheid Verordening graveerstift Belettering-Markering Machine

(3)
Beschikbaarheid: In stock
€24.02 €14.42
  • Tags: elektrische graveur pen set slijpen van machine-graveur
  • Sku. h231443
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

Elektrische Graveur Pen Set Slijpen van Machine-25W Graveur Boor Machine Snelheid Verordening graveerstift Belettering-Markering Machine

Functie:

1. Comfortabele Grip: De goed ontworpen graveerstift kunt u het gebruiken als een potlood voor een comfortabele hand, een betere controle en nauwkeurige graveren.

2. Betrouwbare kwaliteit: hoge sterkte metaal en geselecteerde elektronische onderdelen worden gebruikt, die zijn slijtage-bestendig, slijtvast en een lange levensduur.

3. Eenvoudig in gebruik: De draadloze pen graveren kan normaal werken zonder plug, waardoor het probleem van de draad verwarring.

4. Hoog Rendement: Deze gravure pen kan een hoge snelheid van maximaal 5000-25000r/min, het leveren van efficiënte gravure effect, drie-snelheid regelbaar, gemakkelijker graveren.

5. Oplaadbare pen graveren: De elektrische gravure pen wordt aangedreven door lithium-batterij en kan worden opgeladen.Geen wegwerp batterijen meer!

6. Batterij-indicator: 100% van het licht door drie bars, 70% in de twee bars en een herinnering aan 30% in een bar.

7. Breed scala van toepassingen: Het kan worden gebruikt voor het graveren van metaal, keramiek, hout, stenen, kunststof, etc.Perfect voor DIY-projecten of ambachtelijke gebruiken.

Specificatie:

Model: graveerstift

Aanpassing van de snelheid: drie versnellingen verstelbaar

Snelheid: 5000-25000r/min

Modus voeding: USB opladen

Spanning: 3.7 V

Vermogen: 25W

Type: Gravure Pen*1, USB-Kabel*1, Diamant Gravure Naald*2, Moersleutel*1 Naald Slijpen Kit*1

Grootte: 18*6*4.5 cm

Gewicht: 0,15 KG

Pakket is inclusief:

Gravure Pen*1, USB-Kabel*1, Diamant Gravure Naald*2, Moersleutel*1 Naald Slijpen Kit*1

Merknaam NoEnName_Null
Oorsprong Het Vasteland Van China
Type Boor Drill

3 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-04-27

    Fantastische kleine machine. Ik gebruik het om te snijden in keramische potten voordat ik brand ze en het is de beste tool die ik heb gehad voor het werk

  2. Anon - 2023-06-14

    De graveur doos kwam geheel gebroken, alsof er een olifant zat. De verkoper opgeslagen op de verpakking. De batterij volledig ontladen is, niet in het bezit van een vergoeding. Niet aan te raden.

  3. Anon - 2023-05-12

    Geweldig. Lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Voor precisie werk een stuk aangenamer dan een Dremel. De verkoper gebruikt een tracking-nummer geldig is in Frankrijk ook. Ontvangen in 10 dagen de gratis verzending

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *