Soldeer Pasta Lijm Pistool Flux Pusher Extruder Kit printplaat Reparatie Lassen Oil Booster UV-Lijm Pistool Spuit Voortstuwing Tool

(3)
Beschikbaarheid: In stock
€6.97 €2.30
  • Tags: soldeer pasta lijm pistool flux pusher extruder kit
  • Sku. h213034
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

Opmerking: soldeerpasta niet inbegrepen!!! Functies: 1.Het handvat trigger keurt het ergonomische ontwerp, past perfect de vinger curve, maakt het eenvoudig en moeiteloos te gebruiken. 2.Metalen schroef, verlengde handvat, extra wrikken, gemakkelijker te blikken. 3.De speeltafel is gemaakt van technische kunststof, met een hoge hardheid, goede taaiheid, geen angst om te vallen en een lange levensduur.

Specificatie: Materiaal: ABS+roestvrij staal Grootte: 10*5*3cm

Pakket Inbegrepen: 1pcs:1pcs*lijmpistool. 1set: 1pcs*lijmpistool、1pcs*Spuit、 2pcs*Naalden.

Nb: het kan van 0,5-1cm fouten als gevolg van een handmatige meting.pls zorg ervoor dat je niet mee in je bod.Door het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Dank u!

Merknaam isfriday
Oorsprong Het Vasteland Van China
Gebruik Huis DIY

3 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-08-26

    De spuit is niet van glas, alles is gemaakt van gewone goedkope plastic, is er geen ronde moer op de lange bout. 3 $ maximale prijs. Als u in te vullen de lege spuit met uw bezit en gebruikt, dan is de zuiger kan niet worden terug getrokken. Alle zijn gemaakt in traditionele Chinese stijl 90x.

  2. Anon - 2023-04-27

    Het handvat is sterk. U kunt zelfs op de flux met soldeer.

  3. Anon - 2023-06-26

    Vše v Pořádek, děkuji voor obchod.

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *