2Pcs Knie Bescherming Pad Tegel Modder Werknemers Knie Plakken Verdieping Baksteen Cement Garden Handmatige Tools Artefacten Vocht Indikken

(4)
Beschikbaarheid: In stock
€4.02 €2.61
  • Sku. h153777
Kleur:
Grootte:
xs s m l xl xxl

2Pcs Knie Bescherming Pad Tegel Modder Werknemers Knie Plakken Verdieping Baksteen Cement Garden Handmatige Tools Artefacten Vocht Indikken

Type: Knie-pads

Specificaties: zoals afgebeeld

Materiaal: EVA rubber en kunststof

Pakket lijst:

2*knie pads

Alle foto 's zijn professionele kleuren, maar het gevolg van de verschillende omgevingslicht en weergave-instellingen van het apparaat, kunnen er een aantal afwijkingen tussen de foto' s en het project zelf.Gelieve te begrijpen.

De gegevens handmatig gemeten, er kunnen zich enkele afwijkingen, maar het heeft geen invloed op het gebruik.

Merk:

Beste koper vriend, ik dank u hartelijk voor uw aankoop.

Nu als gevolg van de snelheid van de express levering in elk land, het is niet iets wat we kunnen beslissen, maar het is beslist door het postkantoor van elk land.

Indien de koper vriend koopt de producten in onze winkel.In de opgegeven bescherming van de tijd, niet ontvangen van de goederen .

We vinden dit heel jammer.

Neem dan contact met ons op, we helpen u bij het oplossen van het probleem! (met inbegrip van volledige terugbetaling van het geld en de verzendingen voor u)

Opmerking: 1. Zorg ervoor dat het adres juist is en wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adressen. 2. Wij begrijpen dat het zou worden gefrustreerd wanneer de verzending duurt langer dan verwacht.Zoals we beloofden, we zullen het schip uit de artikelen binnen 7 dagen na de betaling wordt gewist, maar de verzending wordt geregeld door de rederij en we zijn net zo bezorgd als je zijn.Lage waardering op het verschepen tijd zou oneerlijk zijn om ons op.Uw begrip wordt zeer gewaardeerd.We hopen dat onze klanten tevreden zijn als ze ontvangen onze producten, dus gelieve alleen te koop bij de het verschepen tijd is acceptabel voor u. 3.Gratis verzending door ePacket naar de VS. 4. Onze standaard verzendmethode is China Post air mail met tracking.Betaling: 1. Wij accepteren Alipay alleen. 2. Klik gewoon op de "Nu Betalen" knop aan de bovenkant van uw afgesloten veiling tot het indienen van een veilige betaling via de kassa. 3. Definitieve aankoopprijs dekken niet de enige toepassing of belastingen die kunnen worden aangerekend door de douane .De kopers zijn verantwoordelijk voor dergelijke kosten 4. Als u een probleem hebt met de betaling,gelieve ons te informeren.Terug en Feedback: 1.Voor persoonlijke redenen (kies een verkeerde maat / verkeerde kleur / niet fit ), kun je gewoon e-mail ons om de terugkeer mailing-adres en de terugkeer van de item(s) in de oorspronkelijke staat.Retour verzendkosten zijn voor de koper.Wij accepteren geen items met geuren (parfum, rook, enz.) 2. Als artikelen beschadigd zijn, moeten we gecontacteerd worden binnen 24 uur na ontvangst. 3. Voor andere kwesties, zullen wij de terugbetaling onmiddellijk na ontvangst van de foto van het item. 4. Artikel moet worden geretourneerd binnen 14 dagen nadat de koper heeft ontvangen. 5. Ons Doel is een 5-Sterren Service als je niet het gevoel dat we verdienen het 5-Sterren neem dan contact met ons op voordat je feedback geeft. 6. Vragen op opmerkingen?Wij zouden graag van u te horen!Wij zijn toegewijd aan onze klanten en voel u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient.We doorgaans antwoorden op e-mail binnen 24 uur tijdens kantooruren.

stijl 1 onderhoud
stijl 2 de vaststelling van werk
de stijl van 12 bouwplaats werknemers
stijl 8 bouw gereedschap het werk
de stijl van 9 bouw gereedschappen levert
stijl 15 tegel werk
stijl 5 voor het bevestigen van gereedschap
10 stijl bouwmachines en-werktuigen
de stijl van 16 gebied werken
de stijl van 14 herramientas de bouw
de stijl van 17 het gereedschap vormen voor timmerman
stijl 3 voor de bouw van kniekussen
stijl 13 details tools
de stijl van 11 beste knie-pads voor de tegel werk
Model Aantal Houtbewerking Gereedschap
stijl 4 bouwers werken
Item Type Kniebeschermers
Oorsprong Het Vasteland Van China
de stijl van 6 kniebeschermer voor in de tuin
de stijl van 7 alle voor werktuigen en werk

4 Beoordelingen voor Van Dit Product

  1. Anon - 2023-08-30

    Ze gaf het aan Shvidka, ze deed het weer in de voorwaarden, in het principe van het doen voor hun grote, voor een uur te laten, voor de eerste corduvannya, dan is een rementsi zaveliki, wat precies de Klittenband vraag Bulo Bulo zrocity en dan zijn er geen goederen voor de verkoper, komedie

  2. Anon - 2023-08-19

    Uitstekend Product Ik wilde sinaasappels, maar ze stuurde Grijs

  3. Anon - 2023-08-03

    De hoofden kwam voor 3 tizhni voor de opvang en de Bouli van de ob'Ednani op 6 krachten. Vidslidkovalosya.

  4. Anon - 2023-07-30

    Ze kwamen al heel snel dat ik van hen hield ik zet ze meteen in gebruik zeer goed dank u hartelijk

Voeg een review

Verplichte velden zijn gemarkeerd *